INFO PRODUK TEPUNG SEGERA PUKAL (KILOGRAM)

INFO PRODUK TEPUNG SEGERA PUKAL (KILOGRAM)

Assalamualaikum dan hai. Saya, Kak Siti, pemilik syarikat Mek Siti Industries (M) Sdn Bhd.

.

Baik, sebelum anda nak beli produk tepung segera keluaran Mek Siti,  Kak Siti terangkan dahulu tentang syarikat kami ya.

.

Mek Siti Industries (M) Sdn Bhd merupakan kilang yang memproses, membekal secara borong dan runcit serta memberikan khidmat produk penjenamaan sendiri pelbagai jenis tepung premix segera seperti tepung kek, tepung biskut, serbuk pencuci mulut, serbuk topping dan bahan hiasan segera. Syarikat ini juga menjalanakan perniagaan membuat dan menjual pelbagai jenis kek, biskut, roti, pastri,  pencuci mulut, makanan sejuk beku, makanan barat, snek & kerepek samada secara runcit, borong dan penjenamaan sendiri. Di samping itu, bahan dan peralatan bakeri juga ada dijual dalam bentuk pembungkusan kecil berharga RM 2 per unit. Kesemua premis kami, kilang tepung segera, kedai kek singgit serta kilang biskut & kerepek bertempat di Plot 782, Blok C, No. 16, Jalan Bachok, Kampung Beris Kubor Besar, Bachok, Kelantan.

.

Kelebihan produk kami pula antaranya:

1. Semua produk tepung premix yang dihasilkan adalah merupakan 100% formulasi yang dihasilkan sendiri oleh syarikat melalui proses R&D sejak tahun 2010 lagi. Ini bermakna, pemilihan bahan mentah bermula dari bahan mentah asas adalah 100% dijamin berkualiti dan diyakini halal.

2. Semua produk tepung premix melalui peringkat pemprosesan menggunakan mesin pemprosesan berasingan dan ia 100% melalui proses pengayakan yang menghasilkan hasil tepung yang lebih halus untuk kegunaan terus pelanggan. Ini bermakna, pelanggan boleh terus guna pakai tepung premix tersebut tanpa perlu mengayakkannya.

3. Kebanyakkan produk tepung premix memberikan hasil kek siap antara 500 g - 2 kg (mengikut jenis tepung) atau saiz hidangan lebih kurang untuk 1 keluarga (6-7 orang). Jadi ia berbaloi untuk dibeli untuk kegunaan keluarga kan?

4. Produk 100% keluaran syarikat Bumiputera Melayu Islam. Jadi, tidak perlu lagi was-was dan ragu-ragu untuk menggunakannya dalam kegunaan harian samada untuk baking atau cooking.

5. Semua produk tepung premix telah diuji dan terbukti menjadi kerana kami sendiri mempunyai kedai kek yang viral pada tahun 2016 sehingga kini dengan nama Kedai Kek Singgit yang menjual produk kek, dessert dan cookies serendah RM 1 yang dibuat menggunakan tepung premix keluaran kami sendiri.

6. Semua produk tepung premix kami boleh dibeli dan dijual semula pada harga yang ditetapkan oleh agen kami masing-masing serta mereka juga boleh request menggunakan jenama mereka sendiri.

7. Hanya perlu tambah bahan-bahan basah yang mudah didapati di rumah dan di kedai runcit berdekatan anda sahaja.

.

Alhamdulillah, bestkan? Cuba anda bayangkan bila anda dah beli tepung premix kami, anda dah tak perlu susah payah:

1.  Beli berkilo-kilo bahan-bahan mentah seperti gandum, gula, serbuk koko, serbuk penaik dan sebagainya yang akhirnya anda hanya guna sedikit je. Kan dah membazir apabila bahan-bahan tersebut sudah tidak digunakan.

2. Timbang dan sukat bahan-bahan mengikut resepi.

3. Ayak satu per satu bahan-bahan kering (dah la step ni yang paling leceh)

4. Risau kek tidak menjadi, biskut keras, dessert tidak beku dan sebagainya kan?

5. Reject order customer sebab tak sempat nak siapkan

.

Jomlah order sekarang. 

.

Boleh tengok senarai produk tepung premix keluaran Syarikat Mek Siti Industries (M) Sdn Bhd di bawah ini ya:

.

P/S: Anda boleh pilih samada anda mahu kami gunakan courier:

1) J&T Express (jangka sampai 1-2 hari Semenanjung Malaysia) - pengeposan dilakukan SETIAP HARI

2) J&T Express (jangka sampai 2-4 hari Sabah & Sarawak) - pengeposan dilakukan SETIAP HARI

3) Pos Biasa Pos Malaysia (jangka sampai 4-7 hari Semenanjung Malaysia), (jangka sampai 14-30 hari Sabah Sarawak) - pengeposan dilakukan SETIAP HARI

4) Pos Udara Pos Malaysia (jangka sampai 4-7 hari Sabah Sarawak) - pengeposan dilakukan SETIAP HARI

5) Pos Laju (jangka sampai 1-4 hari Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak) - pengeposan dilakukan SETIAP HARI

6) COD dilakukan pada selepas tempahan customer siap.

7) Klik button order DARI SHOPEE sekiranya hanya key in maklumat order sahaja. Awb mesti dihantar kpd HQ melalui WhatsApp. 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
TOPPING COKLAT GANACHE PUKAL 1.3 KG
TEPUNG KEK COKLAT PUKAL 5 KG
CHEEZY WEDGES PUKAL 3 KG
TEPUNG KEK RED VELVET PUKAL 5 KG
SERBUK CREAM CHEESE PUKAL
TEPUNG KEK BLACK VELVET PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK SNOW CHEESE PUKAL 3 KG
TEPUNG KEK JAPANESE COTTON PUKAL 2.3 KG
TEPUNG CHILLED CHEESE CAKE (NO BAKE) PUKAL 4 KG
TEPUNG KEK BUTTER PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK VANILLA PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK SPAN COKLAT PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK PISANG PUKAL 4 KG
TEPUNG KEK CARROT PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK BUAH LEMBAP KUKUS PUKAL 3.8 KG
TEPUNG KEK HOKKAIDO PUKAL 1.9 KG
TEPUNG BROWNIES KEDUT PUKAL 3.3 KG
TEPUNG CONGO BAR PUKAL 5.4 KG
TEPUNG KEK NEW YORK CHEESE PUKAL 1.3 KG
TEPUNG KEK STRAWBERI PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK KELADI PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK PANDAN PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK OREN PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK MANGGA PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK LEMON PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK BLUEBERI PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK TIRAMISU PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK MOCHA PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK CAPPUCINO PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK VANILLA PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK COLOUR OREN PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK COLOUR UNGU PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK COLOUR BIRU PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK COLOUR PINK PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK COLOUR KUNING PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK FRUIT PASTRY PUKAL 4.5 KG
TEPUNG BROWNIES COKLAT PUKAL 4.2 KG
TEPUNG KEK MARBLE MOIST PUKAL 5 KG
TEPUNG KEK SOFT MARBLE PUKAL 2.7 KG
TEPUNG MILLE CREPE PUKAL 2.6 KG
TEPUNG KEK LAPIS SARAWAK PUKAL 1.6 KG
TEPUNG KEK COKLAT LAVA PUKAL 1.3 KG
TEPUNG KEK COKLAT TANPA TELUR PUKAL 5 KG
TEPUNG BISKUT TART BUAHAN PUKAL
TEPUNG BISKUT COKLAT CIP PUKAL
TEPUNG BISKUT RED VELVET PUKAL
TEPUNG BISKUT TART NENAS PUKAL
TEPUNG BISKUT GERMAN PUKAL
TEPUNG BISKUT BELGIUM KISS PUKAL
TEPUNG BISKUT SEMPERIT KLASIK PUKAL
TEPUNG BISKUT DANISH BUTTER PUKAL
TEPUNG BISKUT CHOCOLATE MERINGUE PUKAL
TEPUNG KULIT TART PUKAL
TEPUNG BISKUT SEMPERIT SUSU PUKAL
TEPUNG BISKUT LIDAH KUCING PUKAL
TEPUNG BISKUT MACAROON PUKAL
TEPUNG BISKUT BROWNIES KEDUT PUKAL
TEPUNG BISKUT FAMOS AMOS PUKAL
TEPUNG BISKUT ALMOND LONDON PUKAL
TEPUNG BISKUT KACANG MAZOLA PUKAL
TEPUNG BISKUT TIRAMISU PUKAL
TEPUNG BISKUT OREO CRUNCHY PUKAL
TEPUNG MUFFIN GEBU VANILLA PUKAL
TEPUNG MUFFIN GEBU RED VELVET PUKAL
TEPUNG MUFFIN GEBU CHOCOLATE PUKAL
TEPUNG KEK CAWAN COKLAT PUKAL
TEPUNG KEK CAWAN RED VELVET PUKAL
TEPUNG KEK CAWAN VANILLA PUKAL
TEPUNG DONUT LEMBUT PUKAL
TEPUNG DURIAN CREPE PUKAL
TEPUNG LUK CHUP PUKAL
TEPUNG PAU SEGERA PUKAL
TEPUNG ROTI JALA PUKAL
TEPUNG PANKEK PUKAL
TEPUNG WAFFLE PUKAL
TEPUNG PIZZA PUKAL
TEPUNG TAKOYAKI PUKAL
TEPUNG CREAM PUFF PUKAL
TEPUNG APAM POLKADOT PUKAL
TEPUNG APAM MEKAR PUKAL
TEPUNG ROTI PUKAL
SERBUK KENTANG PUTAR & SOS GRAVY PUKAL
SERBUK PAVLOVA PUKAL
SERBUK AISKRIM PUKAL
SERBUK AGAR-AGAR SEGERA PUKAL
SERBUK PUDDING PUKAL
SERBUK SUP CENDAWAN BERKRIM PUKAL
SERBUK SOS PIZZA HERBA ITALI PUKAL
SERBUK SOS BLACK PEPPER PUKAL
SERBUK BEBAWANG SERBAGUNA PUKAL
SERBUK SOS CARBONARA CENDAWAN PUKAL
SERBUK SOS CHICKEN CHOP PUKAL
SERBUK SOS MACARONI CHEESE PUKAL
SERBUK TELUR MASIN PUKAL
SERBUK TIRAMISU PUKAL
SERBUK FILLING KASTARD PUKAL
SERBUK ROYAL AISING PUKAL
SERBUK PENGILAT (GLAZED) PUKAL
SERBUK GLAZE AISING PUKAL
SERBUK TOPPING KASTARD PANDAN PUKAL
SERBUK TOPPING KASTARD STRAWBERI PUKAL
SERBUK TOPPING KASTARD KELADI PUKAL
SERBUK KRIM CHEESE LELEH PUKAL
SERBUK SOS BUTTERSCOTCH PUKAL
SERBUK KRIM PUTAR PUKAL
TEPUNG RED ROSE PUKAL
TEPUNG NAIK SENDIRI PUKAL
TEPUNG SUPER FINE PUKAL
SERBUK COKLAT COMPOUND DARK 1.8 KG
SERBUK COKLAT COMPOUND MILK 1.8 KG
SERBUK COKLAT COMPOUND WHITE 1.8 KG
JUMLAH

Kos Penghantaran

Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
Pelarasan Penggenapan
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

Mek Siti Industries (M) Sdn Bhd (1092445-P)
hzcookies@gmail.com
+60176196669